De agenda 

  • In het weekend van 16 en 17 september 2016 heeft in Montauban een demonstratie/expositie van het werk van Bep Bernard plaatsgevonden bij de grote kunsthandel Arteïs. Het was een zeer succesvolle tweedaagse. Ongeveer 500 bezoekers kwamen vanuit de regio van de Tarn en Garonne en waren zeer geïnteresseerd in de diverse technieken, materialen en creatieve aspecten van het werk van Bep.

  • Hij deed dit samen met een 15 tal andere kunstenaars, ieder met hun eigen techniek, uiteenlopend van acryl, olieverf, aquarel en pastel. 

  • Gevolg van deze meeting is de uitnodiging die Bep heeft gekregen om volgend voorjaar te participeren aan een tweetal exposities. Een in het Middeleeuwse toeristische dorpje St. Antonin Noble Val en de andere met een groep kunstenaars in Montauban.

http://www.arteis-montauban.fr/

Vanaf september 2016 is Bep in contact gekomen met de Franse kunstenares Francine d'Oliveira Rezende. Zij begeleidt een aantal kunstenaars in het dorp L'Honor de Cos waar Bep per toeval binnen viel op een zaterdag. Inmiddels is hij daar tijdens zijn verblijf in Frankrijk ook elke zaterdagmiddag te vinden om een aantal kunstenaars behulpzaam te zijn bij teken en pasteltechnieken. Volgend jaar gaat Bep samen met Francine exposeren in Montauban. Francine exposeert zowel in binnen- als buitenland.

Website Francine D'Oliveira Rezende

www.fdor.fr

  • In de maand juli 2016 is in het blad Fendert Lokaal een artikel verschenen over de kunstenaar Bep Bernard.

https://issuu.com/fendertlokaal/docs/fendert_lokaal_2016_week_31

Schilderscollectief in L'Honor de Cos

Montauban 16 en 17 september

Schilderij van Francine D'Oliveira Rezende